Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

2023. június 30-július 1.


2023. június 30-július 1.
Ring-a-tó Feszt Kisköre

 

 

Kiskörén kerül megrendezésre az 50. évfordulóját ünneplő Tisza-tó partján, a  Ring-a-tó Feszt. Június 30-án a Magyarok Világszépe szépségverseny TV-felvétellel egybekötött Gálaműsorát kísérhetik figyelemmel a fesztiválozók. A gyönyörű hölgyek mellett a legnagyobb slágerekkel érkeznek hazánk sztárjai. Színpadra lép: az Apostol együttes, Komonyi Zsuzsa, Nótár Mary, Oláh Gergő, Peter Srámek, Szabó Ádám, Takáts Tamás, Tolvai Reni, Varga Viktor, Vásáry André és nem utolsó sorban a verseny megálmodója, Fásy Ádám zenekara kíséretében.

 

Másnap, július 1-jén tovább folytatódik a sztárparádé, a Zeneexpressz népszerű televíziós műsor felvételével, ahol a házigazda, Fásy Ádám vezetésével olyan neves előadók adják egymásnak a mikrofont, mint Bebe, a Cozombolis Trió, Csepregi Éva, Erox, Herceg, Marcellina, Márió, Singh Viki, a Teswér, Weisz Viktor és Zalatnay Sarolta.  A műsor zárásaként G.W.M, azt követően pedig Bruno X Spacc koncertjére kerül sor.

 

A fesztivál területén finomabbnál finomabb ételek és italok mellett kirakodó kézműves vásár, gyermekeknek arcfestés, csillámtetoválás, valamint ingyenes vidámpark várja az érvényes jeggyel rendelkezőket.

 

Helyszín: Kisköre, Strand Sétány 1. 

 

Fesztivál jegytípusok:

Napi felnőtt: 3.500 Ft

Kétnapos felnőtt: 5.500 Ft

Napi gyerek: 1.500 Ft

Kétnapos gyerek: 2.000 Ft

 

Kiskörei lakosok részére:

Napi felnőtt: 2.000 Ft

Kétnapos felnőtt: 3.000 Ft

Napi gyerek: 1.000 Ft

Kétnapos gyerek: 1.500 Ft

 

Gyerekjegy 6-14 éves korig váltható.

 

A 6. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják.