Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Részletek a linken.

Tisztelt Üdülőtulajdonosok!

 

Aa 2023. 06. 30. 08.00 - 2023. 07. 02. 01.00 között megrendezésre kerülő RING-A-TÓ Feszt rendezvény ideje alatt a település „B” üdülő területe (a Jászságin túli) lezárásra kerül, amely az alábbi utcákat érinti:

Strand sétány

Napsugár út

Hajnal út

Csengővirág út

Vizililiom út

Búzavirág út

Délibáb út

Gólya út

A fenti időintervallumban a gépjárművel történő behajtásra csak engedély birtokában van lehetőség, parkolás azonban csak és kizárólag az ingatlanok területén belül lehetséges.

Az engedélyhez szükséges kérelem megtalálható a www.kiskore.hu honlapon itt:

https://onkormanyzat.kiskore.hu/hivatalos/dokumentumok?download=418:behajtsi-engedly-krelem-adatkezelsi 

valamint a Polgármesteri Hivatal portáján.

A kérelem benyújtható: 2023. 06. 30. 10.00-ig személyesen: dr. Szabó Anikó aljegyző asszonynál vagy elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

A behajtási engedélyt az ingatlan tulajdonosa kérelmezheti és egy tulajdonos részére maximum két gépjárműre áll módunkban kiadni az engedélyt.